Felnyíló és billenő tetőablak

  • felnyilo-es-billeno-tetoablak
  • Iszonyatosan sokféle tetőablak létezik ma már. Különböző anyagból, üveggel és nyitással. Ráadásul a gyártók is igyekeznek mindig újabb megoldásokkal előrukkolni.

    Teljesen megértjük, ha e pillanatban egy végeláthatatlan utánajárásnak érzed a tetőablak választást, de ne aggódj. Mi azon vagyunk, hogy eligazítsunk és segítsünk jó döntést hozni. A bal oldali szűrővel könnyedén, gyakorlati szempontok szerint szűkíthesd a listát. Reméljük, hogy végül igazi Szent Grálként tűnik majd elő a számodra tökéletes tetőtéri ablak.

Pontosan tudjuk, hogy rengeteg változat érhető el a tetőablakokból. Mindegyik típus megismerése pedig komoly energiát követelhet. Főleg egy olyan személytől, aki még soha nem foglalkozott tetőablakokkal, vagy ha igen, akkor azt 20 évvel ezelőtt tette. Éppen ezért érdemes saját magunkból és igényeinkből kiindulni. Ha megvan az elképzelés, hogy hogyan szeretnénk használni az ablakot, hogy lesz majd kényelmes a nyitás, zárás, akkor már könnyű dolgunk lesz.

A Tetőablak.hu kínálatában a Magyarországon kapható legtöbb márka elérhető, így egy helyen ki tudod választani az igényeidnek leginkább megfelelő tetőtéri ablakot. A Velux talán a legismertebb tetőablakos márka, de nálunk megtalálható a német minőséget képviselő Roto, a lengyel Fakro és Optilight tetőablak kínálata is. Ráadásul a Magyarországon készülő Schindler is helyet kapott a palettánkon.

Tetőablak blog

Tippek, tanácsok, tesztek szakértői szemmel

logo
  • Kérdésed lenne? Keresd szakértőinket!
    +36 30 273 3013 hello@tetoablak.hu