VELUX tetőablak

 • velux-tetoablak
 • A VELUX a legrégebbi és legismertebb gyártó a világon. Ez nem kérdés, inkább tény. Hatalmas termék és méretválasztékkal rendelkeznek a sztenderd és prémium szegmensben.

  Azért szeretjük a VELUX tetőablakot, amiért a LEGO-t is. Logikusan felépített termékrendszerrel dolgoznak és egyértelmű beépítési útmutatókat adnak a termékekhez. Nem hiába, ezek a dánok már csak ilyenek. Teljes joggal kerültek a tetőablakos szegmens élére, hiszen a VELUX az egyetlen tetőablak gyártó, aki 25 évig garantálja az alkatrészek és a kiegészítők utánpótlását. Óriási pacsi nekik ezért.

A VELUX tetőablakot tehát azoknak ajánljuk, akik hosszútávban gondolkodnak és nem eladásra építik a házat, hanem maguknak. Olyanoknak, akiknek fontos, hogy hosszú évek múlva is tudjanak kiegészítőket vásárolni tetőtéri ablakaikhoz, vagy éppen okos megoldásokkal tovább bővíteni lehetőségeiket a VELUX tetőablakot ajánljuk.

  • 1
  • 2

Tetőablak blog

Tippek, tanácsok, tesztek szakértői szemmel

  • #luxus tetőablak   #prémium tetőablak

   Prémium tetőablakok - 1. rész

   A tetőablakok már nem csupán praktikus funkcióik miatt érdemelnek figyelmet, hanem mint luxuscikkek is helyet követelnek maguknak, hasonlóan az autókhoz, ahol a luxusmodellek külön kategóriát képeznek. Ebben a részletes bejegyzésben szeretném bemutatni a Magyarországon kapható luxus tetőablak-megoldások széles skáláját, az alacsony árfekvésű opcióktól a legdrágább, exkluzív termékekig.

logo
 • Kérdésed lenne? Keresd szakértőinket!
  +36 30 273 3013 hello@tetoablak.hu