Schindler tetőablak

 • schindler-tetoablak
 • Henry Ford monda, hogy: „A vevőnk bármilyen színben megrendelheti autóját, feltéve, hogy az a szín a fekete.” Ez a Schindlernél valahogy így hangozna: A vevőnk bármilyen tetőablakot rendelhet, feltéve, hogy az középen billenő nyitásmóddal rendelkezik.

  A Schindler egy magyar cég, akik 1992-óta gyártanak tetőablakokat Kecskeméten és az alsó árkategóriát képviselik. Nem akarják megnehezíteni a vásárlóik döntését, ezért meglehetősen szolid termékportfólió jellemzi őket.

Ráadásul, a sokféle beépítő kerettel és végeláthatatlan kiegészítők hosszú sorával sem bonyolítják a kínálatot.

A Schindler ugyanis csak középen billenő tetőablakot gyárt, ami lehet fából vagy műanyaggal borított fából is és ennyi.

A kilincs variációkon sem kell sokat agyalnunk ha a Schindler tetőablakok mellett döntünk. Az alapértelmezett az, hogy minden ablakot felső kilinccsel szerelnek, amit a fa ablakok esetén át lehet szerelni alulra.
Mindezzel együtt dicséretes, hogy gyártóként 5 év jótállást vállalnak ablakaikra.

Tetőablak blog

Tippek, tanácsok, tesztek szakértői szemmel

  • #luxus tetőablak   #prémium tetőablak

   Prémium tetőablakok - 1. rész

   A tetőablakok már nem csupán praktikus funkcióik miatt érdemelnek figyelmet, hanem mint luxuscikkek is helyet követelnek maguknak, hasonlóan az autókhoz, ahol a luxusmodellek külön kategóriát képeznek. Ebben a részletes bejegyzésben szeretném bemutatni a Magyarországon kapható luxus tetőablak-megoldások széles skáláját, az alacsony árfekvésű opcióktól a legdrágább, exkluzív termékekig.

logo
 • Kérdésed lenne? Keresd szakértőinket!
  +36 30 273 3013 hello@tetoablak.hu