Referenciák

Álljanak itt egy szép csokorba szedve azok a tetőablakos munkáink, amelyekre a legbüszkébbek vagyunk. Legyen az egy hangulatos kis III. kerületi lakás, egy 17 ablakos nagy irodaház vagy egy tetőtéri luxusingatlan.

Elhisszük, ha valaki azt mondja, hogy ezek csak tetőablakok és mindenhol ugyanazt kell csinálnunk, rutinszerűen és ismétlődően. De! Hangsúlyozzuk, hogy de, mert valójában minden munkánk más és más. Már a terek nagysága vagy éppen szűkössége különlegessé teszi a feladatokat, de beszélhetünk akár az épület jellegéről, a fal anyagáról, a tető típusáról és állapotáról. Ráadásul még ott van a beépítésre kerülő tetőablak is, ami számtalan féle lehet, erről írtunk A nagy tetőablak összehasonlítás 2.0 című cikkünkben is.

Nem csoda, ha egy tetőablakos munka végeztével úgy tekintünk rá, mint egy műalkotásra. Szeretjük visszanézni őket, ezért most megmutatjuk a legszebbeket, hogy gyönyörködjetek benne ti is.

Tetőablak referenciák

tetoablak referenciak takacs endre arrow left blue arrow right blue

VELUX tetőablak beépítés budapesten

Árajánlatkérés

Amennyiben érdeklődsz áraink és a tetőablakaink iránt, az alábbi űrlapon keresztül írd meg elképzeléseidet és kollégáink felveszik Veled a kapcsolatot. Ha pedig konkrét termékről szeretnél árajánlatot, tekintsd meg a termékeinket!

Kapcsolati adatok
[Ide küldjük, majd az árajánlatot. Tapasztalataink alapján a citromail és a yahoo rendszerébe nem mindig érkezik meg a levél, így ha megoldható, akkor más szolgáltatónál regisztrált email címet adjon meg illetve ellenőrizze a spam mappát is.]
Hivatalos adatok - kérjük kattintsa be a mezőket!
[Kötelező elolvasni és kipipálni. Enélkül nem küldhetünk e-mailben ajánlatot az új EU rendelet miatt.]
logo
  • Kérdésed lenne? Keresd szakértőinket!
    +36 30 273 3013 hello@tetoablak.hu