Szállítás, Átvétel

Szállítási információk
  • Személyes átvétel a gödi telephelyünkön hétköznap 8:00 – 17:00 között ingyenes. Ezen időszakon kívül (hétvégén vagy este 17-20 között) a személyes átvétel 15.000 Ft. Az átvételhez minden esetben előzetes időpont egyeztetés szükséges, mivel ez egy raktár, nem üzlet.
  • FAKRO tetőablakok és padláslépcsők kiszállítása Magyarország területére ingyenes.
  • Roto tetőablakok és kiegészítői kiszállítása bruttó 30.000 Ft érték alatt 15.000 Ft, felette Magyarország területére ingyenes.
  • DAKEA tetőablakok és kiegészítői kiszállítása bruttó 200.000 Ft alatt 15.000 Ft, felette Magyarország területére ingyenes.
  • VELUX termékek kiszállítása bruttó 4.000.000 Ft felett, vagy minimum 10 tetőablak vásárlása esetén Magyarország területére ingyenes (ahova . Egyéb esetben 15.000 Ft + 110Ft/km (oda-vissza) amely egész Magyarország területére vonatkozik.
  • Schindler tetőablakok és kiegészítői kiszállítása Magyarország területére ingyenes.
  • OptiLight tetőablakok és kiegészítői kiszállítása Magyarország területére ingyenes.
tetoablak szallitas beszereles
Áruátvétel

Webáruházunk a legnagyobb gonddal csomagolja és adja fel a kizárólag hibátlan, ellenőrzött termékeket. Előfordulhat azonban szállításból eredő sérülés vagy probléma. Ezért kérjük, hogy a csomag átvételt követően ellenőrizd a termékek sértetlenségét.

Amennyiben a termék megsérült szállítás közben, összetört, hibás vagy hiányos töltsetek ki jegyzőkönyvet, készítsetek fényképet és a email ügyfélszolgálati e-mail címre juttassátok el. Amennyiben a futár már távozott, akkor kérjük keresd ügyfélszolgálatunkat a problémád mielőbbi megoldása érdekében.

Kérjük, a leírtak betartását, mivel a futár átvételt követően jegyzőkönyv hiányában nem tudod bizonyítani, hogy nem nálad sérült-e meg a termék, vagy nem érkezett meg a várt mennyiség.

A reklamációs eljárás eltarthat néhány munkanapig, de munkatársaink a gyors és rugalmas ügyintézést képviselik.

Szállítási határidők

A webáruházunkban lévő termékek egy része nincs saját raktárunkon, emiatt a megrendelés után indul a termékek beszerzése. Ez 3-25 munkanap gyártótól és terméktől függően. A szállítás időpontjáról telefonon tájékoztatunk. A kiszállítás Magyarország egész területén, munkanapon 8-17 között történik.

Ha bármilyen kérdésed vagy problémád felmerül, kérjük hívd ügyfélszolgálatunkat a +36703366163 telefonszámon, vagy írj a email e-mail címünkre.

Kapcsolati adatok
[Ide küldjük, majd az árajánlatot. Tapasztalataink alapján a citromail és a yahoo rendszerébe nem mindig érkezik meg a levél, így ha megoldható, akkor más szolgáltatónál regisztrált email címet adjon meg illetve ellenőrizze a spam mappát is.]
Hivatalos adatok - kérjük kattintsa be a mezőket!
[Kötelező elolvasni és kipipálni. Enélkül nem küldhetünk e-mailben ajánlatot az új EU rendelet miatt.]
logo
  • Kérdésed lenne? Keresd szakértőinket!
    +36 30 273 3013 hello@tetoablak.hu