Rólunk

Ismerj meg minket

Mi, egy összetartó kis családi vállalkozás vagyunk, ahol szinte mindenki családtag. Szeretett főhadiszállásunkról, Gödről mozgatjuk a szálakat és persze a tetőablakokat is. Az elmúlt több, mint 10 évben 3500 ablakot építettünk be vagy cseréltünk ki a saját telepítő csapatunkkal, szerte Pest megyében. Ezzel hozzá tudtunk járulni fő célunkhoz, hogy napfénnyel és friss levegővel lássuk el a tetőtéri otthonokat.

tetoablak rolunk csoportkep

Pontosan tudjuk, hogy egy laikusnak milyen nehéz lehet kiválasztani a megfelelő tetőablakot, mert számtalan fajta megoldás létezik. Itt specifikációk, műszaki és technikai paraméterek között kell bogarászni – ami valljuk be, számukra rendszerint dög unalmas.

A szakavatott szem persze látja és érti az összefüggéseket, de ezt mi nem várjuk el ügyfeleinktől. Hiszen ők csak egyszerűen ablakot szeretnének a tetőtérbe. Olyat, ami jól néz ki, amit könnyű kinyitni, ha pedig becsukják, akkor nem jön be rajta a hideg. Éppen ezért igyekszünk minden segítséget megadni a választáshoz. Azt szeretnénk, hogy ne csak jó ablakuk legyen, hanem, olyan, ami az igényeikhez, lehetőségeikhez is jól passzol és hosszú távon megbízható megoldást nyújt.

Folyamatainkat és a szakmai tudásunkat az évek alatt folyamatosan csiszoltuk és csiszoljuk is mind a mai napig. Szerintünk ez egy végtelen játék, ezért nem a célvonalat várjuk, hogy hátradőlhessünk. Mi a fejlődés útján haladunk, méghozzá jó kedvvel és dalolva.

A tetővel kezdtük

Tóth Gergely, az ügyvezetőnk zsenge ifjú korában a tetőfedéssel és tetőfelújítással vetette bele magát a vállalkozói létbe, még a 90-es évek végén.

„Izgalmas és tanulságos időszak volt ez a cég számára. Az első tetőfedést Göd belvárosában készítettük. Egy kis családi házra raktunk Bramac Alpesi Cristal tetőcserepet. Ez egy színezetlen beton tetőcserép, amelynek a felülete éles kvarchomokkal van díszítve. Tikkasztó nyári meleg volt. A cserép össze-vissza karistolta a kezünket, mire végeztünk a 100m2-es tetővel. Akkoriban még nem voltak speciális munkásruháink, kesztyűink, amik megvédtek volna minket. Késő estig raktuk a cserepet. Amikor végre visszatértünk a földre, a létrának dőltem és csak két dolog járt a fejemben: kipurcantam, de imádom.”
/Tóth Gergely/

tetoablak rolunk elso munka
A Tetőablak.hu legelső munkája. 2001 nyara, Göd.

Az ablakkal folytatjuk

13 évvel később kinyílt egy új lehetőség előttünk. Mivel a tetőn dolgoztunk, folyamatosan tőlünk kérdezték, hogy betennénk-e egy-egy ablakot is, ha már úgyis ott vagyunk? Nem értettünk hozzá, de nyitottak voltunk rá, hogy megtanuljuk.

Vissza az iskolapadba

Talán egyszerűbbnek hangzik az ablak beépítés, mint egy komplett tetőfedés, de nem az. Legalábbis akkor, ha valaki igazán jól akarja csinálni – és mi úgy akartuk. Ezért elkezdtünk tetőablak beépítő képzésekre járni. Ellátogattunk az összes létező tetőablak gyártóhoz az országban. Szakmai út keretében pedig bejártuk a VELUX, a FAKRO és a DAKEA gyárait.

Azóta évről évre visszatérünk hozzájuk, hogy az újdonságokkal is naprakészek legyünk. Közben igazán jó kapcsolatokat és baráti viszonyokat alakítottunk ki. Jó fejek ezek a gyártós srácok.

tetoablak rolunk iroda

A nagy hanyatt esés

Elsőre sokkoló volt a végtelen számú tetőablak szerkezet és zár, billenések és működési elvek, mechanikák. De érteni akartuk. Mert ha nekünk nem egyértelmű, akkor ügyfeleinknek sem tudjuk átadni, hogy az egyes megoldások mire jók. A tetőfedős múlt nagyon jól jött a beépítések során, aminek előnyeit mind a mai napig kamatoztatjuk.

Az a helyzet, hogy nagyon megszerettük ezt a területet, ezért ma már tetőfedést nem is vállalunk. A tetőablakok beépítésére, cseréjére szakosodtunk. Megtaláltuk benne a szakmai kihívást és a fejlődési lehetőséget. Ugyanakkor igazán jóleső érzés, amikor elkészül egy munka, a fény csak árad be az új ablakon és a megrendelőnk szemében látjuk az elégedettséggel vegyült boldog mosolyt. Szóval így lettünk tetőablakokkal foglalkozó cég – és ennek már több, mint 10 éve, te jó ég.

A kis Kiss csapat

Gergő vezeti a vállalkozást. Vele lehet találkozni a személyes konzultációkon, felméréseken, de ő tárgyal a beszállítókkal és minden céges partnerrel. Megrögzött szakember, aki azért időnként kalapácsot ragad és együtt szerel a srácokkal, amikor nehezebb vagy összetettebb a feladat.

Orsi, Gergő felesége foglalkozik a cég pénzügyeivel. Számláz, megrendel, iktat és tartja a kapcsolatot a beszállítókkal és a könyvelővel. Ő nálunk a minden számok tudója.

Gabriella virtuális asszisztensként segíti a munkánkat. Aki egyébként Orsi testvére – mi mondtuk, hogy igazi családi vállalkozás vagyunk. Gabi veszi fel a kapcsolatot az ügyfelekkel, felméri az igényeit, árajánlatokat készít nekik és időpontokat egyeztet velük.

Dominik vezeti a beépítéseket és a szerelő csapatot. Így vele rendszerint a beépítések alkalmával lehet találkozni, főleg a tetőn – és mellesleg Gabi párja.

Happy és Mimi, a két törpe schnauzer vigyáz ránk és a jó hangulatra az irodában. Ha pedig egy kis kikapcsolódásra vágyunk bukósisakot, kesztyűt húzunk és gokartozunk egy jót.

Alapértékeink

  • Kedvesség, nemes egyszerűséggel

   Ugyanannyi energia morcosnak, közönyösnek, vagy akár bunkónak lenni, mint kedvesnek. Akkor miért ne legyünk kedvesek? Ráadásul ezzel nem csak a saját életünket tesszük vidámabbá, hanem másokét is. Szerintünk nincs olyan, hogy "munka élet" és "magán élet." Egyszerűen csak élet van, ezért fontos, hogy mindig figyeljünk egymásra, törődjünk egymással.

  • Őszinteség, az együttműködés alapja

   Hiszünk abban, hogy az őszinteség, a nyíltság és a tisztesség a bizalom alappillérei. Az egyenes út a legrövidebb, ezért mi mindig ezt választjuk. Kölcsönösen előnyös kapcsolatokat építünk munkatársainkkal, ügyfeleinkkel és üzleti partnereinkkel, ahol mindkét fél valóban nyertesnek érzi magát.

  • Tanulni, örökké csak tanulni

   Minden munkatársunk a szaktudásával és elhivatottságával járul hozzá a csapat sikereihez. Hiszünk abban, hogy az örökké tartó tanulás a kulcsa a vállalkozásunk fejlődésének. Munkatársainkat arra bátorítjuk, hogy folyamatosan fejlesszék szakmai tudásukat, merjenek hibázni és tanuljanak is a hibáikból.

Szakmai minősítéseink

 • VELUX ajánlott tetőablak beépítő partner

 • ROTO ajánlott tetőtéri ablak beépítő partner

 • DAKEA ajánlott tetőablak beépítő partner

 • VELUX ajánlott tetőtéri ablak beépítő partner

Büszkék vagyunk eredményeinkre

 • 0

  db tetőablak cserén és beépítésen vagyunk már túl

 • 0

  ügyfélnek segítettünk megtalálni az optimális tetőablakot

 • 0%

  ügyfeleink 99 százaléka maximálisan elégedett

 • Szakmai vélemények

  • Tetőtéri ablakot szakszerűen, a szigorú nyugat-európai előírásoknak megfelelő módon beépíteni nem könnyű. A Roto statisztikája alapján a hibák és a reklamációk döntő mértékben a helytelen beépítésre vezethetők vissza. Ennek elkerülése érdekében a Roto folyamatos képzéseket tart a kivitelezőknek. Az ablakcsere a beépítésen belül is a legnehezebb, legbonyolultabb feladat, amit csak kiemelkedő szakmai tudással rendelkező kivitelezők tudnak hibamentesen elvégezni. Tóth Gergely és csapata ezen kivitelezők közé tartozik. Bátran ajánlom mindenkinek, akik szakszerű és minőségi munkát várnak el.

   Hargitai Zsolt, Roto Elzett Kft. / Tetőablak üzletág
  • A Fakro-nál mindennél fontosabb a vevőink, a felhasználók megelégedettsége, biztonsága. A kiváló minőségű termékek, a széles választék azonban csak a szükséges alap. A gyártástól az első ablaknyitásig sok minden történik. Azt, hogy a tetőtéri ablak mennyi örömöt vagy bosszúságot okoz, nagymértékben befolyásolhatja a beépítés minősége. Nekünk éppen ezért nagyon fontos, hogy a termékeinket hozzáértő szakemberek építsék be. Tóth Gergőt és csapatát az Tetoablak.hu-t nyugodt szívvel tudom Önnek ajánlani. Szakmai együttműködésünk folyamatos, képzéseink visszatérő vendégei. A tapasztalatuk és a hozzáállásuk garancia arra, hogy azt kapja tőlünk, amit Önnek megálmodtunk, és amiért olyan sokat dolgozunk.

   Kovách László Ügyvezető, Fakro Magyarország Kft.
  • A tető minden épület egyik legérzékenyebb pontja, hiszen ez van kitéve legjobban az időjárás viszonytagságainak. Nyílászárót elhelyezni ezen a felületen hatalmas kockázattal jár, bármi hiba eseten az anyagi kár jelentős lehet az adódó kényelmetlenségekről nem is beszélve – ezt közel 80 éves tetőtéri ablak gyártói tapasztalatból mondjuk a VKR cégcsoport tagjaként. Csak olyan beépítőket javaslunk, akik megfelelő szakmai háttérrel rendelkeznek és kevés szakmailag annyira megalapozott csapat van ma Magyarországon vagy akar a közép-kelet európai régióban, mint Tóth Gergely és csapata. Nem csak gyakorolják, de oktatják is a beépítés csínját-bínját, termékeinket gyártási folyamatában, mélységében is ismerik!

   Szendrődi Márk, Regional Sales Manager, Altaterra Kft.

Tetőablakos csapatunk

 • toth-gergely

  Tóth Gergely

  Ügyvezető

 • kiss-orsolya

  Kiss Orsolya

  Pénzügyi munkatárs

 • kiss-gabriella

  Kiss Gabriella

  Értékesítő munkatárs

 • markos-dominik

  Markos Dominik

  Beépítés vezető

 • happy

  Máthé Dániel

  Beépítési munkatárs

 • mimi

  Happy és Mimi

  Hangulatfelelősök

Dolgozz velünk!

 • Szimpatikusak vagyunk? Gyere és nézd meg a nyitott pozícióinkat. Ne aggódj, nem kizáró ok, ha nem vagy családtag.

 • Aktuális pozícióink
logo
 • Kérdésed lenne? Keresd szakértőinket!
  +36 30 273 3013 hello@tetoablak.hu