Tetőablak beépítés és csere 20 éves tapasztalattal

A tetőablak beépítéssel és tetőablak cserével már több, mint ezer családnak segítettünk az egészségesebb és napfénnyel teli tetőtéri otthon kialakításában az elmúlt 10 évben.

Nincs két egyforma tetőablak beépítés, hiszen már a terek nagysága vagy éppen szűkössége különlegessé teszi a feladatokat. És akkor még nem beszéltünk az épület jellegéről, a fal anyagáról, a tető típusáról és állapotáról. Ráadásul még ott van a beépítésre kerülő tetőablak is, ami számtalan féle lehet.

Ami viszont minden munkánkban egyforma, az a tisztességes hozzáállás és a precíz kivitelezés.
Olyan munkát szeretünk kiadni a kezeink közül, amit örömmel használsz majd nap, mint nap és büszkén mutogatsz a vendégeknek. Na, ilyenkor vagyunk mi is elégedettek, mert szerintünk egy tetőablak ne csak jól nézzen ki, hanem hosszú távon megbízható megoldást is nyújtson.

Tetőablak csere és tetőablak beépítés

 

Miért éri meg kicserélni a tetőablakokat?

  • Búcsút inthetsz a penészes tetőablaknak

   A tetőablakok és a körülötte lévő falfelületek penészedése a hibás hőszigetelés miatt alakul ki. Azok a tetőtéri ablakok, amelyekhez teljeskörű hőszigetelés is tartozik, ott hőhidak sem keletkeznek, ami ezáltal 100%-ban meggátolja a penészedés kialakulását.

  • Nincs többé huzat a tetőablaknál

   A tökéletes szigeteléssel nincs többé huzat a tetőtéri ablakok közelében, amivel otthonossá válik a tetőtér. Legyen az konyha, gyerekszoba vagy fürdőszoba, ettől a kellemetlen hidegrázós élménytől megszabadít egy új tetőablak.

  • Télen nem lesz nagyon hideg a tetőablaküveg

   Az energiatakarékos, többrétegű üvegezésnek köszönhetően nem csak a fűtésszámlánk lesz kedvezőbb, de a hőérzetünk is. Ezáltal elkerülhetők a nagy és hideg ablakfelületek.

  • Nyáron nem lesz elviselhetetlen a meleg

   A modern tetőablakok többrétegű üvegezése és fejlettebb szigetelése nagymértékben hozzájárul a beltéri hőmérséklet megtartásában. Ráadásul számtalan árnyékoló megoldás létezik ma már a tetőablakokra, amivel kint tarthatjuk nyári időszakban a perzselő napfényt.

  • Akár 75%-kal nagyobb zajszűrés

   A mai, modern tetőablakok már nagyságrendileg jobb zajszűrő képességgel rendelkeznek. Az egyszerűbb 2-rétegű üvegezéssel ellátott tetőtéri ablakok léghanggátlása 29-32 decibel között van. A legjobb hangszigetelésű tetőablakok hanggátlása pedig eléri a 44dB értéket is. Érdekesség, hogy az emberi fül a 10 dB hangkülönbséget már a zajszint feleződéseként érzékeli.

Mire figyelünk a csere során?

 • Segítünk jól
  dönteni, választani

  Nem vagyunk egy márkának sem elkötelezve. Gyakorlati tanácsokkal segítünk, hogy jó döntést tudj hozni.

 • ... hogy megfelelő szakmai
  munkát végezzünk

  Ne csak jó legyen a tetőablakod, hanem olyan, ami hosszú távon megbízható és esztétikus megoldást nyújt.

 • Odafigyelünk a
  belső térre a beépítéskor

  A beépítés nem csak a tetőről történik. Az a minimum, hogy tökéletes tisztaságot és rendet hagyunk magunk után.

Referenciáinkból

VELUX tetőablak beépítés budapesten

 • Vásárlóink véleménye

  • Köszönöm a bonyolult megoldású ablak beszerelését, szép lett. A fiúk nagyon profin megoldották. Látszik, hogy értik a szakmát. Csak dicsérni tudom a céget.

   Kovács Edina, Budapest
  • Korrekt munkavégzés, minden a megbeszéltek szerint történt, az ajánlott ablakokkal is teljes mértékben elégedett vagyok. Újból őket választanám.

   Szabó Zsolt
  • Precíz, minőségi munka, mindenben az előre megbeszéltek szerint, megfelelő tájékoztatás, precíz és átlátható elszámolással.

   Hegedűs Tamás

Gyakori kérdések

Hogyan dolgozunk?

 • Igényfelmérés és ingyenes árajánlat

  Telefonos egyeztetés alapján adunk egy előzetes ajánlatot, amit a helyszíni felmérést követően véglegesítünk.

 • Megállapodás és beszerelés

  Ha az ajánlat elfogadva, akkor a termékek árát előreutalással kell kifizetni. Ezután egyeztetjük az időpontot és megkezdjük a szerelést.

 • Csak akkor számlázunk,
  ha elégedett vagy

  A megbeszélt időpontban beépítjük a tetőablakokat és a kiegészítőket. Csak akkor számlázunk, ha mindennel elégedett vagy.

Ajánlatot kérek tetőablak beépítésére

Kapcsolati adatok
[Ide küldjük, majd az árajánlatot. Tapasztalataink alapján a citromail és a yahoo rendszerébe nem mindig érkezik meg a levél, így ha megoldható, akkor más szolgáltatónál regisztrált email címet adjon meg illetve ellenőrizze a spam mappát is.]
Hivatalos adatok - kérjük kattintsa be a mezőket!
[Kötelező elolvasni és kipipálni. Enélkül nem küldhetünk e-mailben ajánlatot az új EU rendelet miatt.]
logo