Miért éri meg kicserélni a tetőablakokat?

  • Búcsút inthetsz a penészes tetőablaknak

   A tetőablakok és a körülötte lévő falfelületek penészedése a hibás hőszigetelés miatt alakul ki. Azok a tetőtéri ablakok, amelyekhez teljeskörű hőszigetelés is tartozik, ott hőhidak sem keletkeznek, ami ezáltal 100%-ban meggátolja a penészedés kialakulását.

  • Nincs többé huzat a tetőablaknál

   A tökéletes szigeteléssel nincs többé huzat a tetőtéri ablakok közelében, amivel otthonossá válik a tetőtér. Legyen az konyha, gyerekszoba vagy fürdőszoba, ettől a kellemetlen hidegrázós élménytől megszabadít egy új tetőablak.

  • Télen nem lesz nagyon hideg a tetőablaküveg

   Az energiatakarékos, többrétegű üvegezésnek köszönhetően nem csak a fűtésszámlánk lesz kedvezőbb, de a hőérzetünk is. Ezáltal elkerülhetők a nagy és hideg ablakfelületek.

  • Nyáron nem lesz elviselhetetlen a meleg

   A modern tetőablakok többrétegű üvegezése és fejlettebb szigetelése nagymértékben hozzájárul a beltéri hőmérséklet megtartásában. Ráadásul számtalan árnyékoló megoldás létezik ma már a tetőablakokra, amivel kint tarthatjuk nyári időszakban a perzselő napfényt.

  • Akár 75%-kal nagyobb zajszűrés

   A mai, modern tetőablakok már nagyságrendileg jobb zajszűrő képességgel rendelkeznek. Az egyszerűbb 2-rétegű üvegezéssel ellátott tetőtéri ablakok léghanggátlása 29-32 decibel között van. A legjobb hangszigetelésű tetőablakok hanggátlása pedig eléri a 44dB értéket is. Érdekesség, hogy az emberi fül a 10 dB hangkülönbséget már a zajszint feleződéseként érzékeli.

Tetőablak beépítés és csere 20 éves tapasztalattal

A tetőablak beépítéssel és tetőablak cserével már több, mint ezer családnak segítettünk az egészségesebb és napfénnyel teli tetőtéri otthon kialakításában az elmúlt 10 évben.

Nincs két egyforma tetőablak beépítés, hiszen már a terek nagysága vagy éppen szűkössége különlegessé teszi a feladatokat. És akkor még nem beszéltünk az épület jellegéről, a fal anyagáról, a tető típusáról és állapotáról. Ráadásul még ott van a beépítésre kerülő tetőablak is, ami számtalan féle lehet.

Ami viszont minden tetőablak beépítés munkánkban egyforma, az a tisztességes hozzáállás és a precíz kivitelezés.
Olyan munkát szeretünk kiadni a kezeink közül, amit örömmel használsz majd nap, mint nap és büszkén mutogatsz a vendégeknek. Na, ilyenkor vagyunk mi is elégedettek, mert szerintünk egy tetőablak ne csak jól nézzen ki, hanem hosszú távon megbízható megoldást is nyújtson.

Tetőablak beépítés Pest megye településein: Tetőablak beépítés Göd, tetőablak beépítés Vác, tetőablak beépítés Dunakeszi, tetőablak beépítés Sződliget, tetőablak beépítés Sződ, tetőablak beépítés Budapest, tetőablak beépítés Fót, tetőablak beépítés Mogyoród, Tetőablak beépítés Csömör, tetőablak beépítés Budakalász, tetőablak beépítés Szentendre. Tetőablak csere Pest megye területein: Tetőablak csere Göd, tetőablak csere Vác, tetőablak csere Dunakeszi, tetőablak csere Sződliget, tetőablak csere Sződ, tetőablak csere Budapest, tetőablak csere Fót, tetőablak csere Mogyoród, Tetőablak csere Csömör, tetőablak csere Budakalász, tetőablak csere Szentendre.

Hol vállalunk tetőablak beépítést és tetőablak cserét?

Fő területünk Göd, Vác, Dunakeszi, Sződliget, Fót, Mogyoród vonal, de vállalunk tetőablak beszerelést egész Pest megyében, és Budapest külső kerületeiben, úgy mint, a II., III, IV., X., XI., XII., XIII., XIV., XV., XVI., XVII., XVIII., XIX., XX., XXI., XXII., XXIII. kerület.

Mire figyelünk a csere során?

 • Segítünk jól
  dönteni, választani

  Nem vagyunk egy márkának sem elkötelezve. Gyakorlati tanácsokkal segítünk, hogy jó döntést tudj hozni.

 • ... hogy megfelelő szakmai
  munkát végezzünk

  Ne csak jó legyen a tetőablakod, hanem olyan, ami hosszú távon megbízható és esztétikus megoldást nyújt.

 • Odafigyelünk a
  belső térre a beépítéskor

  A beépítés nem csak a tetőről történik. Az a minimum, hogy tökéletes tisztaságot és rendet hagyunk magunk után.

Referenciáinkból

VELUX tetőablak beépítés budapesten

 • Vásárlóink véleménye

  • Köszönöm a bonyolult megoldású ablak beszerelését, szép lett. A fiúk nagyon profin megoldották. Látszik, hogy értik a szakmát. Csak dicsérni tudom a céget.

   Kovács Edina, Budapest
  • Korrekt munkavégzés, minden a megbeszéltek szerint történt, az ajánlott ablakokkal is teljes mértékben elégedett vagyok. Újból őket választanám.

   Szabó Zsolt
  • Precíz, minőségi munka, mindenben az előre megbeszéltek szerint, megfelelő tájékoztatás, precíz és átlátható elszámolással.

   Hegedűs Tamás

Gyakori kérdések

Tetőablak beépítéssel kapcsolatos kérdések

Tetőablak választással kapcsolatos kérdések

Hogyan dolgozunk?

 • Igényfelmérés és ingyenes árajánlat

  Telefonos egyeztetés alapján adunk egy előzetes ajánlatot, amit a helyszíni felmérést követően véglegesítünk.

 • Megállapodás és beszerelés

  Ha az ajánlat elfogadva, akkor a termékek árát előreutalással kell kifizetni. Ezután egyeztetjük az időpontot és megkezdjük a szerelést.

 • Csak akkor számlázunk,
  ha elégedett vagy

  A megbeszélt időpontban beépítjük a tetőablakokat és a kiegészítőket. Csak akkor számlázunk, ha mindennel elégedett vagy.

Ajánlatot kérek tetőablak beépítésére

Kapcsolati adatok
[Ide küldjük, majd az árajánlatot. Tapasztalataink alapján a citromail és a yahoo rendszerébe nem mindig érkezik meg a levél, így ha megoldható, akkor más szolgáltatónál regisztrált email címet adjon meg illetve ellenőrizze a spam mappát is.]
Hivatalos adatok - kérjük kattintsa be a mezőket!
[Kötelező elolvasni és kipipálni. Enélkül nem küldhetünk e-mailben ajánlatot az új EU rendelet miatt.]
logo
 • Kérdésed lenne? Keresd szakértőinket!
  +36 30 273 3013 hello@tetoablak.hu