Tetőkibúvó, tetővilágító ablak

 • tetokibuvo
 • Ne keresd tovább a kibúvókat, mert itt már meg is találtad. Mi pedig segítünk kiválasztani a számodra leginkább megfelelőt a kínálatból. A tetőkibúvó igazából egy ajtó a tetőre, de ahogy a tetőtéri ablakoknál, itt sem mindegy, hogy mekkora az a kijárat, mennyire könnyen nyitható vagy csukható.

  A tetőkijáratok célja, hogy elérhető legyen a tető, különböző karbantartási, takarítási okokból kifolyólag. Érdemes tehát előre átgondolni, hogy milyen jellegű munkavégzés fog zajlani a tetőn, az milyen gyakorisággal lesz esedékes és azt is, hogy igényel-e valamilyen nagyobb

gépet, eszközt ez a munka, amit ki kell tudni juttatni a tetőre. Ezen felül ha már egy nagyobb üvegfelületről van szó, érdekes lehet, hogy fénnyel töltse meg a teret és az is, hogy mennyire tud szigetelt lenni a kibúvó. Ha ezek megvannak, akkor már csak a kinézet eldöntése marad hátra.

Tetőablak blog

Tippek, tanácsok, tesztek szakértői szemmel

  • #luxus tetőablak   #prémium tetőablak

   Prémium tetőablakok - 1. rész

   A tetőablakok már nem csupán praktikus funkcióik miatt érdemelnek figyelmet, hanem mint luxuscikkek is helyet követelnek maguknak, hasonlóan az autókhoz, ahol a luxusmodellek külön kategóriát képeznek. Ebben a részletes bejegyzésben szeretném bemutatni a Magyarországon kapható luxus tetőablak-megoldások széles skáláját, az alacsony árfekvésű opcióktól a legdrágább, exkluzív termékekig.

logo
 • Kérdésed lenne? Keresd szakértőinket!
  +36 30 273 3013 hello@tetoablak.hu