Fény, levegő és energiahatékonyság

Modern tetőablakok és szakértelem. De vajon mitől válik professzionálissá egy tetőablakcserével és -beépítéssel foglalkozó cég? Minden vállalkozó meglehetősen robosztus fába vágja a fejszéjét, ha a szakértelméről úgy próbál kommunikálni meglévő és leendő ügyfeleivel, hogy közben ne essen át az önfényezés kevésbé tetszetős túlsó oldalára. (Szorítkozzunk a tényekre!)

Mivel a tudatos megrendelők leggyakrabban korábbi vélemények alapján hozzák meg döntéseiket, íme néhány gondolat ügyfeleinktől a munkánk kapcsán:

Profi munka. Időben kezdték, időben végeztek. Az új ablakon még rajta van a hó (3 napos), a régiről 1 nap alatt leolvadt. A hőszigetelés sokkal jobb.:) ”
(Ivanics Péter)

„Precizek, alaposak, lelkiismeretesek! Ajánlom Őket, nagyon elégedett vagyok a munkájukkal!”
(Tóth Gabriella)

„Gondos, precíz munkát végeztek! Tiszta lakásba értem haza. Köszönöm!”
(Dr. Füri Judit)

„Minden a megbeszélték szerint zajlott. Nem volt csúszás, amikorra ígérték, jöttek. A beépítés közben felmerült problémákat is tökéletesen megoldották. Gyors és szép munka! Profi csapat! Elégedettek vagyunk!”
(Muraközy Anna)

A tetőablak munkálatokat is beleértve, bármerre fordítjuk a tekintetünket: a termékek és a szolgáltatások pazar skálája tárul elénk. Néhány éve még álmunkban sem gondoltunk arra, hogy beleszédülünk a tetőablakok bőségesen terített asztalának látványába… A választás egyre nehezebb, hiszen mindannyian szeretnénk megkímélni mind a mentális egészségünket, mind pedig a pénztárcánkat a Mekk Elek-féle ezermesterek tiszavirág-életű munkáitól. Nemkülönben az ezzel járó bizalomvesztés fanyar és áporodott ízű megtapasztalásától.

Cégünk, a KissTóth Plusz Kft. egy családi mikrovállalkozás, ahol az összetartás, a tiszteletteljes kommunikáció, az egymásba vetett bizalom éppen olyan rangos helyen szerepelnek, mint az odaadással végzett, garanciaképes munka. Több mint egy évtizede specializáltuk magunkat a tetőablakok beépítésére és cseréjére. Ugyanakkor az e munka iránti elhivatottságunk már korábban (pontosabban az 1998-as években) is megmutatkozott, amikor a tetőfedési és -építési tevékenységeink mellett volt alkalmunk elsajátítani a szakma csínját-bínját. 

Mi nemcsak tetőablakot, hanem bizalmat is építünk!

Tudjuk, hogy a színvonalas, precíz, megbízható munkavégzésről nem elég beszélni. Mi azonban:

 • munkánk minőségével,
 • az eddigi eredményeinkbe, korábbi munkáinkba való betekintésnyújtás lehetőségével, 
 • szakmai tapasztalatunk hitelességével,
 • folyamatos ügyféltájékoztatással,
 • precíz, tiszta feladatvégzésünkkel,
 • az előzetesen megbeszélt és egyeztetett időpontok tartásával, illetve
 • szakmai és emberi hozzáállásunkkal (kedvesség, megbízhatóság, jellemesség, tisztelettudás, állhatatosság, elszántság stb.) igyekszünk kézzelfoghatóvá tenni mindezt.
Sorolt VELUX tetőablakok beépítése Dunakeszin. Tetőablak beépítés Göd, Tetőablak beépítés Vác, Tetőablak beépítés Budapest, Tetőablak beépítés sződliget, tetőablak beépítés fót, tetőablak beépítés Mogyoród, Tetőablak beépítés Csömör

A tetőablak ma már nem luxus, hanem életminőség-javító megoldás

Úgy látjuk, hogy ma már az otthon kényelmének és energiahatékonyságának biztosítása a legkevésbé sem minősül luxuselvárásnak. Mindez ugyanis életminőségünk javítását, egészségünk és közérzetünk „karbantartását” szolgáló tényezőként van jelen. Éppen ezért vállalkozásunkkal arra törekszünk, hogy bárkinek lehetőséget adjunk a tiszta levegőjű, por- és penészmentes otthonra. 

Annak, aki úgy gondolja, hogy szívesen megtisztelne bennünket azzal, hogy otthonát világosabbá és komfortosabbá formálhassuk, a következőkkel igyekszünk meghálálni a belénk vetett (és megelőlegezett) bizalmát:

 • hozzáértő csapatunkkal vállaljuk a Budapesten és/vagy Pest megyében található lakóingatlanokban történő tetőablakcserét, illetve tetőablak-beépítést egyaránt,
 • vállaljuk a nyolcvanas-kilencvenes években beépítésre került, mára elavult, tönkrement tetőablakok korszerűbb változatra való cseréjét,
 • modern és energiahatékony tetőablakainkkal megkíméljük nyáron az elviselhetetlen melegtől, télen pedig a dermesztő hidegtől, 
 • professzionális munkavégzésünkkel gátat gördítünk a tetőtéri ablak (és környéke) penészesedésének, valamint a páralecsapódásnak az útjába,
 • zöld utat adunk a tetőablak-árnyékolók (külső és belső, szín, méret, anyag stb.) testreszabásának és egyéni igényekhez való igazításának,
 • az új tetőablakkal csökkentjük a család energiaköltségeit, 
 • örökre búcsút inthetsz a megrepedezett ablakkeret festésének, lakkozásának – tudniillik a korszerű tetőablakok karbantartásmentes műanyagból készülnek, vagy poliuretán felületűek, 
 • mivel független tetőablak-beépítő cégként működünk, esélyed nyílik arra, hogy több márka közül választhasd ki a legmegfelelőbbet, 
 • amennyiben bizonytalan vagy: segítünk az otthonodhoz, az igényeidhez, a lehetőségeidhez igazodó döntés meghozatalában (felmérés, ajánlatkérés).
Tetőablak csere Göd, tetőablak csere Budapest, Tetőablak csere Vác, Tetőablak csere sződliget, Tetőablak csere Dunakeszi, tetőablak csere Fót, tetőablak csere Mogyoród, Tetőablak csere Csömör

Bízd csapatunkra a tetőtéri ablakaid beépítését és/vagy cseréjét, és számíthatsz:

 • szakértelmünkre, tapasztalatunkra, elhivatottságunkra, precíz munkavégzésünkre,
 • a tetőablakcsere és a tetőtéri ablak beépítése mellett mi magához a tetőhöz is értünk (mindez pedig elengedhetetlen az ablakcserét követő helyreállítási munkálatok során),
 • optimálisan kidolgozott rendszerünkkel egyetlen ügyfelünket sem hagyjuk cserben, azaz: amit megígértünk, azt el is végezzük (gyorsan reagálunk az ajánlatkérésekre, folyamatosan kommunikálunk megrendelőinkkel).

Ne hagyd parlagon heverni otthonod egyetlen értékes tetőtéri szegletét sem, növeld a lakóingatlan élhető terét: élj a tetőablak kínálta lehetőségekkel. Ugyanakkor a döntés meghozatala előtt válaszd ki a munka elvégzésére legalkalmasabbnak bizonyuló céget, így megszabadulhatsz a kételyeidtől.
Elhivatott csapatunk zökkenőmentes és szakszerű munkavégzést nyújt, hogy otthonod világosabb, tisztább levegőjű, energiahatékonyabb, kényelmesebb és esztétikusabb lehessen!
További információért, ajánlatkérésért keress bennünket!

 • toth-gergely
 • A cikk szerzője: Tóth Gergely

  Gergely a Tetőablak.hu szakmai vezetője. Szakterülete a tetőtéri ablakok beépítése és cseréje. Amennyiben segítségre van szükséged, keresd bátran.

  Kérem a segítséget

Még több tetőablak blog

  • #luxus tetőablak   #prémium tetőablak

   Prémium tetőablakok - 1. rész

   A tetőablakok már nem csupán praktikus funkcióik miatt érdemelnek figyelmet, hanem mint luxuscikkek is helyet követelnek maguknak, hasonlóan az autókhoz, ahol a luxusmodellek külön kategóriát képeznek. Ebben a részletes bejegyzésben szeretném bemutatni a Magyarországon kapható luxus tetőablak-megoldások széles skáláját, az alacsony árfekvésű opcióktól a legdrágább, exkluzív termékekig.

logo
 • Kérdésed lenne? Keresd szakértőinket!
  +36 30 273 3013 hello@tetoablak.hu