Rólunk mondták

Köszönöm a bonyolult megoldású ablak beszerelését, szép lett. A fiúk nagyon profin megoldották. Látszik, hogy értik a szakmát. Csak dicsérni tudom a céget.
Kovács Edina, Budapest

Korrekt munkavégzés, minden a megbeszéltek szerint történt, az ajánlott ablakokkal is teljes mértékben elégedett vagyok. Újból őket választanám.
Szabó Zsolt

Precíz, minőségi munka, mindenben az előre megbeszéltek szerint, megfelelő tájékoztatás, precíz és átlátható elszámolással.
Hegedűs Tamás

Köszönöm a gyors, precíz és tiszta kivitelezést. Mielőtt ajánlottak Titeket, 4 helyre kopogtattam be és mindenhonnan elhajtottak, hogy két ablak miatt ki se jönnek. Ti egy héten belül árajánlatot adtatok, és utána már minden ment a maga útján. Mégegyszer köszönöm.
Hegedűsné Szűcs Zita

Profi ügyfélkezelés, profi kivitelezés. Válaszd őket, ha a tetőablakcserét a lehető legsimábban, mindenféle idegeskedés nélkül szeretnéd letudni.
Kiss Árpád

Kifogástalan munkát végzett Gergő és csapata. A megrendeléstől a kivitelezésig mindig pontosan tájékoztattak és tartották a megbeszélt határidőt. Nyugodt szívvel ajánlom őket, ha tetőablakra van szükséged.
Danko István

logo
  • Kérdésed lenne? Keresd szakértőinket!
    +36 30 273 3013 hello@tetoablak.hu