Tetőablak burkolókeret

 • burkolokeret
 • Van egy nagyon fontos dolog, amit tudnod kell, ha tetőablakot szeretnél. De tényleg! Ez egy létfontosságú infó, figyelj! A tetőablak beépítéséhez mindig, minden körülmények között szükség van egy alkatrészre, ami az ablak és a tető közé kerül, ezt úgy hívják, hogy burkolókeret. Ez olyan, mint a csempéhez a ragasztó vagy az autóba az üzemanyag – nélküle nem fog menni.

  Az a tapasztalatunk, hogy érdemes ezzel kezdeni és tisztázni már a legelején, mert sokan nem tudnak erről, ezért egy váratlan, plusz tételként tekintenek rá.

Pedig nem véletlenül kihagyhatatlan a tetőablak beépítés műveletsorából. A burkolókeret feladata ugyanis az, hogy lezárja a tetőfedő anyag és az ablak közötti részt, ezzel időjárásállóvá téve a tetőablak közvetlen környékét.

Tetőablak blog

Tippek, tanácsok, tesztek szakértői szemmel

  • #luxus tetőablak   #prémium tetőablak

   Prémium tetőablakok - 1. rész

   A tetőablakok már nem csupán praktikus funkcióik miatt érdemelnek figyelmet, hanem mint luxuscikkek is helyet követelnek maguknak, hasonlóan az autókhoz, ahol a luxusmodellek külön kategóriát képeznek. Ebben a részletes bejegyzésben szeretném bemutatni a Magyarországon kapható luxus tetőablak-megoldások széles skáláját, az alacsony árfekvésű opcióktól a legdrágább, exkluzív termékekig.

logo
 • Kérdésed lenne? Keresd szakértőinket!
  +36 30 273 3013 hello@tetoablak.hu