Thermo burkolókeret FAKRO tetőablakhoz

 • A burkolókeret az ablakbeépítés elengedhetetlen része, minden esetben szükség van rá. A burkolókereteket a tetőfedő anyag magassága szerint különböztetjük meg, így létezik sík-, hullámos- és magas profilú tetőfedő anyaghoz kapható burkolókeret. A FAKRO Thermo burkolókeret extra hőszigeteléssel rendelkezik.

  • FAKRO
  • ESV-T 55x98
  • A tetőablak szélessége, lehetőleg a szarufa köztől minimum 6 cm-rel legyen keskenyebb, hogy beférjen a hőszigetelő keret, és a szarufa mellett is legyen hely szigetelni a belső káva kialakítása során.

 • segitokesz-ugyfelszolgalat

  Segítőkész
  ügyfélszolgálat

  Ha segítségre van szükséged, hívd ügyfélszolgálatunkat:
  +36 30 273 3013!

 • felmeres-es-ingyenes-arajanlat

  Felmérés és
  ingyenes árajánlat

  Ajánlatkérés után igény szerint helyszíni felmérést végzünk Pest megyében.

 • garancialis-beszereles

  Garanciális
  beszerelés

  A szerelés díját csak akkor kell fizetned, ha 100%-osan elégedett vagy.

Termékleírás

FAKRO Thermo burkolókeret

A FAKRO burkolókeretek minden FAKRO tetőablakhoz és tetőfedő anyaghoz illeszkednek. Használatuk lehetővé teszi az tetőtéri ablak hézagmentes beépítését. A burkolókeret feladata a szél elleni védelem, valamint a hó és esővíz összegyűjtése és elvezetése.

A FAKRO Thermo burkolókeretek típusai:

 • ESV-T Thermo burkolókeret – sík tetőfedő anyaghoz
 • EHV-AT Thermo burkolókeret – hullámos tetőfedő anyaghoz
 • EHN-AT Thermo burkolókeret – magas profilú tetőfedő anyaghoz

Anyag: A FAKRO burkolókeretek alapvetően alumíniumból készülnek, tartós poliészterlakk bevonattal, a hamu barnához közeli RAL 7022 színben, melynek köszönhetően az ablak a hagyományos tetőfedő anyagok színeihez tökéletesen illeszkedik.

ESV-T Thermo burkolókeret: A FAKRO ESV-T Thermo típusú burkolókeret az ablak hézagmentes összeépítését teszi lehetővé sík és vékony tetőfedő anyagok esetén, mint például: bitumenes lemez, sík fémlemez, bitumenzsindely, terméspala 10 mm (2×5 mm) vastagságig. A 15° és 90° közötti dőlésszögű tetőkbe építhető be, extra hőszigeteléssel rendelkezik.

EHV-AT Thermo burkolókeret: A FAKRO EHV-AT Thermo típusú burkolókeret az ablak hézagmentes összeépítését teszi lehetővé hullámos tetőfedő anyagok esetén, mint például: cserép, profilos fémlemez vagy bármely tetőfedő anyag 45 mm-es profilmagasságig. A 15° és 90° közötti dőlésszögű tetőkbe építhető be, extra hőszigeteléssel rendelkezik.

EHN-AT Thermo burkolókeret: A FAKRO EHN-T Thermo típusú burkolókeret az ablak hézagmentes összeépítését teszi lehetővé magas profilú, hullámos tetőfedő anyagok estén, mint például: cserép, profilpréselt lemez vagy bármely tetőfedő anyag 90 mm-es profilmagasságig. A 15° és 90° közötti dőlésszögű tetőkbe építhető be, extra hőszigeteléssel rendelkezik.

logo
 • Kérdésed lenne? Keresd szakértőinket!
  +36 30 273 3013 hello@tetoablak.hu