Burkolókeret DAKEA tetőablakhoz

 • segitokesz-ugyfelszolgalat

  Segítőkész
  ügyfélszolgálat

  Ha segítségre van szükséged, hívd ügyfélszolgálatunkat:
  +36 30 273 3013!

 • felmeres-es-ingyenes-arajanlat

  Felmérés és
  ingyenes árajánlat

  Ajánlatkérés után igény szerint helyszíni felmérést végzünk Pest megyében.

 • garancialis-beszereles

  Garanciális
  beszerelés

  A szerelés díját csak akkor kell fizetned, ha 100%-osan elégedett vagy.

Termékleírás

Burkolókeret DAKEA tetőablakhoz

A DAKEA burkolókeretek minden DAKEA tetőablakhoz és tetőfedő anyaghoz illeszkednek. Használatuk lehetővé teszi a tetőtéri ablak hézagmentes beépítését. A burkolókeret feladata a szél elleni védelem, valamint a hó és esővíz összegyűjtése és elvezetése.

A DAKEA burkolókeretek típusai:

 • KUF univerzális burkolókeret
 • KSF burkolókeret sík tetőfedő anyagokhoz
 • KLS burkolókeret palatetőhöz egyrészes oldalelemmel
 • KTF burkolókeret cseréptetőhöz
 • KFT burkolókeret hornyolt síkcserepekhez
 • KSS burkolókeret állókorcos acéllemez fedéshez

KUF univerzális burkolókeret

Az univerzális burkolókeret a 16-120 mm-es cserepekhez való univerzális megoldás, mint például a magas profilú cserepek, lapos palák, kis méretű agyagcserepek, tetőfedő hullámlemezek stb. Az elemei: felső burkoló elem, vízelvezető csatorna, 2 oldalsó elem, alsó burkoló elem (extra hosszú köténnyel).

KSF burkolókeret sík tetőfedő anyaghoz

A sík tetőfedő anyaghoz való burkolókeret tökéletes megoldás palához és sík tetőfedő anyagokhoz 8 mm-ig (max. teljes vastagság 16mm), mint például a természetes pala, gyártott pala, zsindely, aszfalt, tetőfedő filc, bitumen stb. Állókorcos fedéseknél nem használható. Az elemei: felső burkoló elem, vízelvezető csatorna, oldalsóelem (10-20 db, ablakmérettől függően), alsó burkoló elem.

KLS burkolókeret palatetőhöz egyrészes oldalelemmel

A palatetőhöz való burkolókeret tökéletes megoldás palához és sík tetőfedő anyagokhoz 8 mm-ig (max. teljes vastagság 16mm),  mint például a természetes pala, gyártott pala, zsindely, aszfalt, tetőfedő filc, bitumen stb. Állókorcos fedéseknél nem használható. Az elemei: felső burkoló elem, vízelvezető csatorna, 2 oldalsóelem, alsó burkoló elem.

KTF burkolókeret cseréptetőhöz

A cseréptetőhöz való burkolókeretet a 16-50 mm közötti cserepekhez, valamint a profilozott tetőfedő anyagokhoz használjuk, mint például a 16 mm-nél vastagabb síkcserepek, betoncserepek, profilozott kerámia tetőcserepek, hullámlemez. Az elemei: felső burkoló elem, vízelvezető csatorna, 2 oldalsó elem, alsó burkoló elem.

KFT burkolókeret hornyolt síkcserepekhez

A KFT burkolókeret egy esztétikus és vízzáró megoldás 16-50 mm-es profilmagasságú hornyolt síkcserepekhez. Az elemei: Felső elem, 2 darab oldalsó elem, alsó burkoló elem, esőelvezető csatorna.

KSS burkolókeret állókorcos acéllemez fedéshez

A KSS burkolókeretet keményfém acéllemez fedésekhez alkalmazzuk, beleértve a „klikk” rendszerű fedéseket is. Az elemei: 1 db felső elem, 2 db oldalsó elem, 3 db rögzítő vízgát elem, 1 db alsó burkolóelem, butil.

logo
 • Kérdésed lenne? Keresd szakértőinket!
  +36 30 273 3013 hello@tetoablak.hu