Megkaptuk a Dun & Bradstreet AAA minősítését!

2023 Január 30-án AAA minősítést kaptunk a Dun & Bradstreettől, ami üzleti partnereinknek, ügyfeleinknek és nekünk is pozitív üzenetet hordoz. Óriási örömhírrel indul számunkra a február: a Dun & Bradstreet nemzetközi üzleti információszolgáltató és -minősítő értékelése alapján AAA minősítést kaptunk, ami a pénzügyileg legstabilabb cégek közé sorol minket.

Ez azt jelenti, ahogy a vállalat fogalmaz, hogy a cégünkkel történő üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata rendkívül alacsony. Azaz, a hazai vállalkozások azon kivételes körébe soroltak minket, amelyek megfelelnek a Dun & Bradstreet nemzetközi minősítési rendszere által támasztott legszigorúbb feltételeknek.

Szuper visszajelzés ügyfeleink, partnereink felé, és nekünk is

Hatalmas öröm és büszkeség számunkra, hogy a Dun & Bradstreet AAA minősítése szerint Magyarország pénzügyileg legstabilabb vállalkozásai közé tartozunk, a velünk való üzletkötésnek a kockázata a legalacsonyabb. És az is fontos, hogy a Dun & Bradstreet minősítése nemcsak a mostani helyzetre terjed ki, tehát nemcsak a jelenlegi pénzügyi stabilitást mutatja, hanem azt is, hogy ez elkövetkező egy évben milyen valószínűséggel válik fizetésképtelenné egy-egy vállalkozás. Mi büszkén állíthatjuk, hogy cégünk a jövőben is stabil szereplője lesz a piacnak. Ez pedig jó visszajelzés partnereink és ügyfeleink felé is, hiszen azt mutatja, hogy bátran kereshetnek minket együttműködés miatt.

Hogyan áll össze, és mit jelent a Dun & Bradstreet minősítése?

Ez a minősítés egy elég komplex dolog, egy folyamatosan visszamért és bizonyított, nemzetközi szakértők által kialakított módszertan alapján működik. A pontos mechanizmus viszont külső szemlélőként szinte átláthatatlan. Mi nagyjából úgy képzeljük el, mint a séfek munkáját: kimérik az összetevőket, amiket még lehet, hogy meg is osztanak a világgal egy-egy Instagram fotó formájában, de hogy a konyhában pontosan mi történik… azt csak ők tudják és értik.

AAA, AA vagy A cégminősítést 1989-ben vezették be, a hazai cégek pedig 1996 óta kapnak lehetőséget arra, hogy üzleti stabilitásukat tanúsítvány formájában is megmutassák. Érdekesség, hogy a magyar cégeknek csak a 9,82 %-a jogosult a fenti minősítések bármelyikére, így talán nem túlzás vagy nagyképűség azt állítani, hogy Dun & Bradstreet tanúsítványunkkal rendelkezni kitüntetés.

Mit jelent az AAA, az AA vagy az A minősítés?

AAA (tripla A) minősítést azok a cégek kaphatnak, amelyeknél az üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata rendkívül alacsony.

Az AA (dupla A) minősítésre jogosult hazai cégekkel az üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata nagyon alacsony.

Az A minősítésű hazai vállalkozásokkal az üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata alacsony, hitelképességük kiváló

Dun & Bradstreet tanusitvany

  • toth-gergely
  • A cikk szerzője: Tóth Gergely

    Gergely a Tetőablak.hu szakmai vezetője. Szakterülete a tetőtéri ablakok beépítése és cseréje. Amennyiben segítségre van szükséged, keresd bátran.

    Kérem a segítséget

Még több tetőablak blog

logo
  • Kérdésed lenne? Keresd szakértőinket!
    +36 30 273 3013 hello@tetoablak.hu