Hogy micsoda? Lakóautó bérlés és tetőablak?

A lakóautókban is van tetőablak, sokan éppen ezért találnak ránk, bár sajnos ebben a kérdésben továbbra nem tudunk segíteni. Viszont, ha valaha is álmodoztál arról, hogy felfedezd a világot egy lakóautóból, akkor most itt a nagyszerű hír: segíthetünk!

Lakóautó bérlés

Nemrég két csodálatos olasz lakóautót szereztünk be, és büszkén hirdetjük, hogy elindítottuk a lakóautó bérlés szolgáltatásunkat. Miért pont olasz? Mert az olaszok tudják, hogy mi a fontos: a jó kaják, a finom borok és stílusos lakóautók.

Bérelhető lakóautóink

Az egyik büszkeségünk egy 2022-es évjáratú RollerTeam Kronos prémium lakóautó, amely az olasz elegancia és dizájn zászlóshajója. Ez a jármű minden kényelmi extrával fel van szerelve: napelem, klíma, fűtés, jól felszerelt konyha, tágas hűtő, kényelmes zuhanyzó és további számos felsorolhatatlan extra ami mind rád vár. Hat utazó és hat alvó hellyel rendelkezik Herbie. Ja, igen. Herbie-nek neveztük el.

RollerTeam Kronos bérelhető lakóautó

A másik gyöngyszemünk egy GiottiLine T37, amely az olasz-francia elegancia és életstíl esszenciáját hordozza. Ezt a modellt is a kényelem és a stílus jegyében tervezték, tökéletes választás azok számára, akik az olasz konyha, a finom borok és a kifinomult lakóautók rajongói. Ez a csoda pedig öt utazó és öt alvó hellyel rendlkezik. Az extráit fel sem tudom sorolni, inkább nézzétek meg itt ezt a bérelhető lakóautót >>

Bérelhető lakóautó GiottiLine T37

Miért lakóautó bérlés?

Hogy honnan jött ez az ötlet? Nos, gyermekkorom óta rajongok a kalandokért, amit szüleim ösztönöztek, amikor magukkal vittek kempingezni a tengerpartra vagy hegyi túrákra. Később magashegyi túráink során, amikor olyan csúcsokat hódítottunk meg, mint a Grossglockner, a Grossvenediger, a Gran Paradiso és a Mont Blanc, egyre erősebbé vált bennem az érzés, hogy egy lakóautóval az utazás szabadsága végtelen. És így született meg a lakóautó bérlési üzletágunk.

Ha te is szeretnél részese lenni ennek a szabadságnak és kalandnak, válassz minket, és indulj útnak a Kalandautóval!

Üdv.,
Gergő
A tetőablak.hu alapítója és a kalandauto.hu megálmodója

Kalandautó csapat. Lakóautó bérlés

Még több tetőablak blog

logo
  • Kérdésed lenne? Keresd szakértőinket!
    +36 30 273 3013 hello@tetoablak.hu