Fizetés, szállítás

Fizetési módok

Webáruházunkban átutalással lehet fizetni.

A megrendelt termékeket előreutalással tudod fizeti, erről a megrendelés után díjbekérőt küldünk számodra. Az átutalást a Díjbekérőben található bankszámlára 4 napon belül köteles vagy átutalni. Az összeg Tetoablak.hu bankszámláján történő jóváírását követően vagy jogosult a termék(ek) általad meghatározott módon történő átvételére, illetve a teljes összeg kifizetésével indul el a termékeid kiszállítása.

Az átutalás indításakor a közlemény rovatba a díjbekérőn szereplő bizonylatszámot kérjük mindig tüntesd fel.

Szállítási információk

ROTO, FAKRO, DAKEA termékek kiszállítása bruttó 50.000 Ft érték alatt 3.500 Ft, felette ingyenes és csak Magyarország területére vonatkozik.

VELUX termékek kiszállítása pest megyében ingyenes. Komárom, Nógrád és Fejér megye területén 2.000.000Ft alatt 10.000Ft, felette ingyenes. Jász-Nagykun, Heves, Győr-Moson, Sopron, Vas, Zala, Somogy, Tolna, Baranya, Bács-Kiskun, Csongrád, Békés, Hajdú-Bihar, Borsod és Szabolcs megye területén 2.000.000 Ft alatt 25.000Ft, felette ingyenes.

Áruátvétel

Webáruházunk a legnagyobb gonddal csomagolja és adja fel a kizárólag hibátlan, ellenőrzött termékeket. Előfordulhat azonban szállításból eredő sérülés vagy probléma. Ezért kérjük, hogy a csomag átvételt követően ellenőrizd a termékek sértetlenségét.

Amennyiben a termék megsérült szállítás közben, összetört, hibás vagy hiányos, töltsetek ki jegyzőkönyvet, készítsetek fényképet és a email ügyfélszolgálati e-mail címre juttassátok el. Amennyiben a futár már távozott, akkor kérjük keresd ügyfélszolgálatunkat a problémád mielőbbi megoldása érdekében.

Kérjük a leírtak betartását, mivel a futár távozása után, átvételt követően, jegyzőkönyv hiányában nem tudod bizonyítani, hogy nem nálad sérült-e meg a termék, vagy nem érkezett meg a várt mennyiség.

A reklamációs eljárás eltarthat néhány munkanapig, de munkatársaink a gyors és rugalmas ügyintézést képviselik.

Szállítási határidők

A webáruházunkban lévő termékek nagy része nincs saját raktárunkon, emiatt a megrendelés után indul a termékek beszerzése. Ez 3-25 munkanap gyártótól és terméktől függően. A szállítás időpontjáról telefonon tájékoztatunk. A kiszállítás Magyarország egész területén, munkanapon 8-17 között történik.

Ha bármilyen kérdésed vagy problémád felmerül, kérjük hívd ügyfélszolgálatunkat a +36703366163 telefonszámon, vagy írj a email e-mail címünkre.

logo
  • Kérdésed lenne? Keresd szakértőinket!
    +36 30 273 3013 hello@tetoablak.hu