VELUX 54x83 cm tetőkibúvó fűtetlen és lakatlan padlásterekhez, GVT 103 0000Z

 • segitokesz-ugyfelszolgalat

  Segítőkész
  ügyfélszolgálat

  Ha segítségre van szükséged, hívd ügyfélszolgálatunkat:
  +36 30 273 3013!

 • felmeres-es-ingyenes-arajanlat

  Felmérés és
  ingyenes árajánlat

  Ajánlatkérés után igény szerint helyszíni felmérést végzünk Pest megyében.

 • garancialis-beszereles

  Garanciális
  beszerelés

  A szerelés díját csak akkor kell fizetned, ha 100%-osan elégedett vagy.

Termékleírás

Kényelmes kijutás a tetőre a tetőkibúvón keresztül, használaton kívüli, hőszigetelés nélküli helyiségekbe.

A praktikus, karbantartást nem igénylő GVT tetőkibúvót a VLT típushoz hasonlóan használaton kívüli, hőszigetelés nélküli padlásokra ajánljuk. A tetőfelület könnyű elérését teszi lehetővé a szárny oldalra (tetszés szerint jobbra vagy balra) történő nyitásával. Időjárásálló, fekete poliuretán tokkal, ill. feketére galvanizált alumínium szárnnyal készül. Burkolókerettel egybeépítve, hőszigetelő üvegezéssel és nyitáskorlátozóval együtt szállítjuk. Maximum 60 mm profilmagasságú tetőfedő anyagokhoz alkalmazható. Síklemezfedés esetén nem használható!

Anyag:

A tok anyaga fekete poliuretán, az ablakszárnyé feketére galvanizált alumínium, mely karbantartást, felületkezelést nem igényel.

Működés:

A szárny oldalra nyitható, tetszés szerint jobbra vagy balra, és három szellőzőállásban rögzíthető. Egy biztonsági kar automatikusan rögzíti az ablakszárnyat 90º-os nyitáskor, megkönnyítve a menekülést esetleges vészhelyzetben, az ablakot a kioldó gomb megnyomásával lehet becsukni.

Felhasználási terület:

Lakótérbe nem, csak használaton kívüli, hőszigetelés nélküli helyiségekbe ajánljuk. 20º-65º közötti hajlásszögű tetőbe építhető be.

Az ablak burkolókerettel egybeépítve készül, max. 60 mm profilmagasságú tetőfedő anyagokhoz (síklemezfedés esetén nem használható). Kivitel Kétrétegű hőszigetelő üvegezéssel szállítjuk.

logo
 • Kérdésed lenne? Keresd szakértőinket!
  +36 30 273 3013 hello@tetoablak.hu