Szállítás, Átvétel

Szállítási információk
  • Személyes átvétel a gödi telephelyünkön ingyenes. Az átvételhez időpont egyeztetés szükséges, mivel ez csak egy raktár, nem üzlet.
  • Roto és a FAKRO és Schindler termékek kiszállítása bruttó 50.000 Ft érték alatt 15.000 Ft, felette ingyenes és egész Magyarország területére vonatkozik.
  • DAKEA termékek kiszállítása bruttó 185.000 Ft alatt 15.000 Ft, felette ingyenes és egész Magyarország területére vonatkozik.
  • VELUX termékek kiszállítása bruttó 15.000 Ft Budapest és Pest megye területén. Magyarország további területére egyedi kalkuláció alapján szállítunk.
tetoablak szallitas beszereles
Áruátvétel

Webáruházunk a legnagyobb gonddal csomagolja és adja fel a kizárólag hibátlan, ellenőrzött termékeket. Előfordulhat azonban szállításból eredő sérülés vagy probléma. Ezért kérjük, hogy a csomag átvételt követően ellenőrizd a termékek sértetlenségét.

Amennyiben a termék megsérült szállítás közben, összetört, hibás vagy hiányos töltsetek ki jegyzőkönyvet, készítsetek fényképet és a email ügyfélszolgálati e-mail címre juttassátok el. Amennyiben a futár már távozott, akkor kérjük keresd ügyfélszolgálatunkat a problémád mielőbbi megoldása érdekében.

Kérjük, a leírtak betartását, mivel a futár átvételt követően jegyzőkönyv hiányában nem tudod bizonyítani, hogy nem nálad sérült-e meg a termék, vagy nem érkezett meg a várt mennyiség.

A reklamációs eljárás eltarthat néhány munkanapig, de munkatársaink a gyors és rugalmas ügyintézést képviselik.

Szállítási határidők

A webáruházunkban lévő termékek egy része nincs saját rajtárunkon, emiatt a megrendelés után indul a termékek beszerzése. Ez 3-25 munkanap gyártótól és terméktől függően. A szállítás időpontjáról telefonon tájékoztatunk. A kiszállítás Magyarország egész területén, munkanapon 8-17 között történik.

Ha bármilyen kérdésed vagy problémád felmerül, kérjük hívd ügyfélszolgálatunkat a +36703366163 telefonszámon, vagy írj a email e-mail címünkre.

Kapcsolati adatok
[Ide küldjük, majd az árajánlatot. Tapasztalataink alapján a citromail és a yahoo rendszerébe nem mindig érkezik meg a levél, így ha megoldható, akkor más szolgáltatónál regisztrált email címet adjon meg illetve ellenőrizze a spam mappát is.]
Hivatalos adatok - kérjük kattintsa be a mezőket!
[Kötelező elolvasni és kipipálni. Enélkül nem küldhetünk e-mailben ajánlatot az új EU rendelet miatt.]
logo